Cornucopia Soup a play by Mark Norfolk

269 Portobello Road/ online, London, London, United Kingdom

Saturday, June 6, 2020 - 07:00 to 21:30

Cornucopia Soup a play by Mark Norfolk

director: Jefferey Kissoon

online

Free Tickets: https://bit.ly/3d9zDSM

 

Cornucopia Soup

a play by Mark Norfolk

6th of June, 7pm 

 

 

* Performance: 7.00pm

** Q&A - 8.20pm 

 

 

 

Characters:

Captain Pasha Sulieman, a military policeman

Halili Gerraria, a rebel leader

Hajria Gerraria, his sister

 

 

Synopsis: 

Captain Pasha Sulieman, a well educated career military policeman finally comes face to face with Halili Gerraria, the partisan leader who has led a successful bloody rebellion against the state for over twenty years. Sulieman sees an opportunity to not only neutralise a rebel leader, but also to pitch for a promotion which can take him to his ultimate dream of a political career. He charms and befriends Halili, attempting to convince the popular rebel leader to switch sides and join him in fighting for the state. But his captive confronts him over his brand of patriotism, a patriotism that overlooks centuries of tradition. As events unfold between the two adversaries, Sulieman is forced to reconsider the true value of nationhood, patriotism and love of country. Cornucopia Soup is a story of revenge, patriotism and passion in the 21st Century.

 

In Albanian:

SUPA KORNUKOPIA

Luajtur nga

Mark Norfolk

Logline:

Një kapiten ambicioz policie vjen të përballet në katër sy me udhëheqësin rebel që kishte qenë në kërkim për 20 vite. 

 

Personazhet:

KAPITEN SULEIMAN

HALIL GERRIA

HAJRIE GERRIA

 

Sinopsisi:

Kapiten Sulejman Pasha, është i arsimuar si polic ushtarak. Ai ka qenë në kërkim të udhëheqësit të partizanëve Halil Gerria, i cili ishte udhëheqësi kryesor në kryengritjen e përgjakshme, të suksesshëme kundër shtetit, në më shumë se 20 vite. Me ndihmen e një informatori / spihuni, arrin ta gjejë dhe e kap atë pa shumë mundim. Për herë të parë të dy kundërshtarët përballen me njëri tjetrin. Ku Sulejmani e sheh si mundësi jo vetëm për ta rrethuar këtë udhëheqës rrebel, por edhe për ta kërkuar ngritjen e karrierës politike, e cila ishte ëndërra e tij më e madhe. 

 

Sulejmani e rivlerëson besimin për veten e tij dhe vendin i cili është në pragë të arritjes së qëllimit të tij, një rast i papritur e vetflijimit e shtyen atë të rimendoj ose rishqyrtoj vlerën e vërtetë të kombësisë, atdhetarizmit, patriotizmit dhe dashurisë për vendin.

Supa Kornukopja është një histori hakmarrje, patriotizmi dhe pasioni i shek. 21 - të.

Country: 
United Kingdom
Regions: 
London
Address: 
269 Portobello Road/ online, London, W11 1LR
Status: 
Confirmed
Tags: